READING

Semnal de alarmă – Fenomenul Brăila

Semnal de alarmă – Fenomenul Brăila


 1. Iosif

  11 mai

  Sunt de acord

 2. Tinerii salvează România!

  18 mai

  Felicitări! Folosind două grafice ați demonstrat că munca și seriozitatea trebuiesc a fi condamnate. Educația este o alegere. Trebuie să înțelegem că nu toți membrii societății pun pe primul plan educația când mass-media promovează nonvalori. Când ați văzut ultima oară o știre la TV despre un copil talentat la o disciplină școlară? Dacă vă pasă de acești tineri susțineți:
  – încurajarea cadrelor didactice de a fi corecte în evaluarea elevilor
  – amenajarea unor clase speciale de studiu pentru elevii care deranjează orele de curs așa cum se întâmplă în multe state europene ( în timpul orei de curs trebuie explicată lecția – aceasta este cea mai gravă problemă din învățământ- copiii care vor să învețe sunt deranjați de elevii dezinteresați, iar cadrului didactic i se cere calitate în asemenea condiții)
  Pe această temă vă rog să faceți un studiu dacă vă doriți un învățământ de calitate. Alte țări au făcut acest lucru de mult timp.
  – toate evaluările scrise să aibă o notă.
  Când voi vedea aceste măsuri prezentate și adoptate atunci voi înțelege că se dorește o nouă generație de tineri serioși și competenți. Vă mulțumesc!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *