READING

Pass IT On – Activiști pentru echitate dau m...

Pass IT On – Activiști pentru echitate dau mai departe ce au învățat

Rețeta noastră pentru succes: se adună de la mic la mare tineri din Pietrișu (jud. Giurgiu), Rahova, Ferentari, Berceni și Drumul Taberei, se împrumută laptopuri de la prieteni și se strigà START JOC! Cei și ele din clasa a XII-a sunt facilitatorii, iar CodeMonkey e aplicația care ne introduce în tainele programării. La finalul zilei, toată lumea are adrese de email, a învățat la ce e utilă programarea și ce limbaje înțelege ea. Fiecare a reușit, în echipe, apoi pe cont propriu, să rezolve sarcini amuzante ale aplicației. Privirile încrezătoare și mândre de reușită ale copiilor – priceless! Felicitări tututor, participanți și facilitatori, pentru implicare și realizări! Bravo, #activistipentruechitate!
Din nou, transportul tinerilor participanți din Pietrișu a fost asigurat de Christian Tour, cărora le mulțumim că ne sunt alături! Și, bineînțeles, mulțumim Asociatia Datini Educatie Cultura-Gaujani și EasyEco.

Evenimentul a fost finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code susținută de Asociatia Techsoup Romania și compania SAP. Meet and Code încurajează pregătirea copiilor și a tinerilor pentru un viitor din ce în ce mai digitalizat și susține evenimente de programare desfășurate în cadrul Europe Code Week între 7 și 22 octombrie 2017. #MeetandCode


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.