Moș Crăciun a venit la Găujani

Duminică, 17 decembrie,  a fost o zi specială pentru tinerii #activistipentruechitate, care au reușit să îl aducă pe Moș Crăciun în comunitatea din Găujani.
Mulțumim prietenilor noștri generoși, care au făcut posibil evenimentul și au schimbat, prin implicarea lor, culorile sărbătorilor: Christian Tour, PeliFilip (prin minunatele Sorana Ionita și Adelina Bortan și prin dragul nostru prieten Sergiu Anton), Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu inimos și solidar, tinerii activiști Marin AlexandraRebeca Dobre și Buluc Gheorghe și nu în ultimul rând Roxanei Geru, care săptămână de săptămână lucrează cu tinerii noști la Cercul de dezvoltare personală.
Ca de fiecare dată, intervenția noastră în comunitate a fost facilitată de echipa neobosită și plină de suflet de la Asociatia Datini Educatie Cultura-Gaujani, căreia îi suntem recunoscători.
Sperăm ca aceeași bucurie, mirare și speranță care ne-au umplut sufletele duminică să vă transforme acest sfârșit de decembrie într-o sărbătoare, dragi parteneri, voluntari și prieteni!


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.